Šok - Rađen pao na doping testu?!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok - Rađen pao na doping testu?!

Loše vesti stižu iz Grčke, doduše još uvek nezvanične...

Prema nezvaničnim saznajima koja je večeras objavila B92, naš dugogodišnji vaterpolo reprezentativac, osvajač brojnih trofeja sa našim nacionalnim timom Nikola Rađen našao se u središtu doping skandala.

Naime, pomenuti izvor je preneo da je Rađen na nedavnom doping testu posle jedne utakmice njegovog Olimpijakosa bio pozitivan na kokain (?!), pa ga, ukoliko se to pokaže kao tačno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očekuje oštra kazna.

U sličnim slučajevima se može izreći i suspenzija do čak četiri godine, što bi praktično značilo i kraj karijere našeg proslavljenog sportiste.

To bi svakako bio i veliki udarac za naš nacionalni tim, ali se ipak nadamo da će zvanične informacije biti drugačije.

Podsetimo, Rađen je pre odlaska u Grčku branio boje i Partizana i Crvene zvezde, sa kojima je, osim domaćih, osvajao i titule klupskih prvaka Evrope.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.