Izvor: Radio 021, 05.Jan.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežna mećava u Grčkoj odnosi živote: Telo žene pronađeno u prevrnutom automobilu, traga se za dva saputnika

Jedna starija žena pronađena je mrtva, a dva muškarca vode se kao nestala nakon što je snežna mećava zahvatila delove Grčke, izjavili su policijski zvaničnici.

Temperatura vazduha u centralnoj i severnoj Grčkoj je ispod nula stepeni Celzijusovih skoro cele sedmice, tokom koje je snažan sneg uzrokovao probleme u saobraćaju i preusmeravanje aviona.

Telo šezdesetšestogodišnje žene pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je u automobilu koji se prevrnuo nedaleko od potoka u regionu Keratea, udaljenom oko 45 kilometara jugoistočno od Atine.

Policija traga za dva muškarca koja su bila u automobulu.

"Suprug poginule žene i još jedan muškarac bili su u automobilu i vode se kao nestali od četvrtka, 3. januara", rekao je neimenovani policijski zvaničnik.

Meteorolozi najavljuju novi hladni talas u Grčkoj od ponedeljka, 7. januara.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNEŽNI HAOS ZAHVATIO I GRČKU Mećava bukvalno progutala delove Grčke, ima nestalih, ali i STRADALIH (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Jan.2019, 00:28

Jedna starija žena pronađena je mrtva, a dva muškarca vode se kao nestala nakon što je snežna mećava zahvatila delove Grčke, izjavili su danas policijski zvaničnici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.