Smena na klupi Podgoričana: Zuros otišao, a možda se vrati…

Izvor: Telegraf.rs, 14.Apr.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena na klupi Podgoričana: Zuros otišao, a možda se vrati…

Grčki trener Ilijas Zuros neće voditi košarkaše Budućnosti u nastavku sezone.

Zuros nije dobio otkaz, ali je zbog zdravstvenih problema (operacija kuka) primoran da prekine radni odnos sa Podgoričanima oje će u finišu crnogorskog šampionata voditi Igor Đaletić.

- Proveo sam divno vreme u Podgorici, veliku zahvalnost dugujem ljudima sa kojima sam sarađivao, igračima, navijačima, novinarima. Nažalost, moram da odem, jer imam zakazane dve operacije - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Zuros, prenose crnogorski mediji.

Ostavio je, međutim, mogućnost da se vrati.

- Vjerujem da će ekipa završiti sezonu na najbolji način, a nadam se da ću se vratiti. U pregovorima sam sa predsednikom kluba i nadam se da ću nakon operacije ponovo biti u Podgorici, jer verujem da ovaj tim i ovaj klub imaju budućnost - rekao je Zuros.

Budućnost u subotu od 19 sati igra sa Lovćenom prvi meč polufinala plej-ofa domaće lige.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.