Slukas napušta Olimpijakos?; Postoje problemi

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 18:44

Slukas napušta Olimpijakos?; "Postoje problemi"

Grčki plejmejker Kostas Slukas mogao bi uskoro da napusti redove atinskog Olimpijakosa.

Olimpijakos je drugu godinu zaredom šampion Grčke, a titula u Evroligi im je izmakla u poslednjim momentima finala protiv Real Madrida.

Priča se da bi Jorgos Barcokas mogao da ostane bez svog plejmejkera i veoma važnog igrača Kostasa Slukasa.

"Imam mnogo poštovanja za Jorgosa i Panajotisa Angelopulosa (vlasnici Olimpijakosa) jer kada smo razgovarali pre tri godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tačno smo ovo imali na umu. Oni su verovali u mene, verovao sam ja u njih i u mom su srcu. Sanjali smo ove momente, Olimpijakos je zaslužio da bude u elitnom delu evrolige i oni su zaslužili titulu jer smo jedan od najboljih timova Evrope", rekao je Slukas.

Na pitanje da li to znači da postoji šansa da ode rekao je.

"Videćemo da li ću ostati u Olimpijakosu ili ne, razgovaraćemo tokom narednih dana i videćemo šta dalje. Želja postoji, naravno, ali postoje i problemi i ukoliko ne budu rešeni želja neće biti dovoljna", rekao je Kostas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.