Siniša pronašao auto koji mu je ukraden u Grčkoj i ostao u šoku za šta je korišćen

Izvor: Luftika.rs, 06.Avg.2023, 08:05

Siniša pronašao auto koji mu je ukraden u Grčkoj i ostao u šoku za šta je korišćen

Vodite računa o svom vozilu tokom boravka u Grčkoj, učestalost krađi je zabrinjavajuć.
Porodica iz Srbije je pronašla automobil ukraden tokom letovanja u Grčkoj – u užasnom stanju i na parkingu vozila koja su korišćena za krijumčarenje migranata.
U Fejsbuk grupi „Grčka info“ krađa automobila naših turista u Grčkoj već danima je glavna tema, pa je priča Jelene i Siniša G. privukla posebnu pažnju. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << samo zato što su uspeli da nađu kola koja su im ukradena na odmoru.
Oni su objavili da je njihov automobil koji je ukraden sa parkinga jednog tržnog centra u Solunu pronađen, da je u voznom stanju, ali prilično slupan, a na istom parkingu primetili su još srpskih vozila.
„Zdravo svima. Ja sam vlasnik Kia Sportage koja je hvala bogu nađena i vraćena. Nisam hteo da objavljujem ništa dok nismo sve završili i vratili vozilo kući. Hteo bih da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su brinuli, i koji su nam sa raznim informacijama na neki način i pomogli. Takođe hvala i Grčkoj policiji koja je pronašla automobil, a posebno se zahvaljujem ljudima tamo koji su nam pomogli i olakšali da dovezemo automobil kući. Ukratko, automobil je korišten za prevoz migranata, i pređeno je oko 2500km dok nije pronađen. Posebno se zahvaljujem policajcu koji je uočio automobil i kada je vozilo trebalo da bude zaustavljeno, dalo se u beg.
Srećom da su imali nezgodu pa oštetili auto, pa su ga napustili i pobegli. Automobil jeste u voznom stanju ali ima da se uloži još dok se ne sredi. Bolje i to nego nov auto. Pored ovoga, izbaciću slike automobila u kakvom je stanju, ali bih takođe hteo da skrenem pažnju ljudima da šeruju ovaj post jer sam video još 3 automobila sa našim registarskim oznakama, pa ne znam da li ljudi znaju da im je automobil pronađen.
Ako neko prepoznaje ili vlasnici mogu da se pronađu, neka me kontaktiraju u DM kako bi im dao tačnu lokaciju gde su automobili. Zahvaljujem još jednom svima. U novom postu ću da izbacim automobile koje sam video na tom istom parkingu gde sam preuzeo i moj. To je inače parking vozila koji su korišteni za krijumčarenje migranata.“
Nakon ove objave, on je objavio fotografije vozila sa srpskim registarskim oznakama, i to iz sledećih gradova: Beograda, Užica, Paraćina, od čega su dva Mercedesova kombija, dok je treće vozilo putničko, marke Škoda.“
Foto: Facebook – Siniša Gižarovski „Molim vas da šerujete, ovi automobili su pronađeni i smešteni na policijski parking. Ne znam da li vlasnici znaju da im je auto pronađen, ja sam ih video kada sam preuzimao moj. Ukoliko neko prepozna auto, neka mi se vlasnici jave privatnom porukom da im kažem tačno lokaciju gde se nalaze“, napisao je Siniša u popularnoj Fejsbuk grupi.
Izvor: Nova.rs
Više srpskih porodica žrtve prevara u Grčkoj – ostaju i bez para i bez smeštaja

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.