Sferopulos poveo Topića u Atinu, Zvezdu čeka pakleno gostovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 15:44

Sferopulos poveo Topića u Atinu, Zvezdu čeka pakleno gostovanje

Grčki trener svestan težine zadatka.

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da "crveno-beli" moraju da budu mentalno i fizički spremni za težak meč protiv Panatinaikosa.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Atinu gde ih u četvrtak očekuje meč 17. kola Evrolige protiv Panatinaikosa. Utakmica u "OAKA Areni" biće odigrana od 20.15 časova.

Sferopulos je u Atinu poveo 14 igrača, a sa ekipom je krenuo i Nikola Topić koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratio u Crvenu zvezdu.

- Igramo protiv tima koji je u najboljoj formi od početka sezone. Igraju odlično na psihičkom planu i odlazimo im na noge posle tri pobede u gostima. Znamo odakle preti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentaciju oni će nas kazniti. Za nas je veoma važno da nastavimo da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat. Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč - rekao je Sferopulos.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je da se Panatinaikos nalazi u jako dobrom momentu.

- Vezali su par jako dobrih utakmica na gostujućem terenu, na domaćem terenu će biti još teže, ali takođe, mislim da i mi hvatamo neku vrstu zaleta. Energija i atmosfera u ekipi je dobra, i nadam se da ćemo na krilima dobre atmosfere, uspeti da napravimo povoljan rezultat - rekao je Nedović.

Košarkaši Crvene zvezde se trenutno nalaze na 15. mestu na tabeli sa šest pobeda i 10 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 9/7.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.