Serija Tajkun četvrta epizoda: Lažna optužba! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 04.Apr.2020, 09:00

Serija Tajkun četvrta epizoda: Lažna optužba! (VIDEO)

Serija "Tajkun" šetvrta epizoda! Lažna optužba! U nedelju 5. aprila u 21 čas na kanalu Superstar TV i u ponedeljak 6. aprila u 20 čas i 15 minuta, na RTS-u pogledajte četvrtu epizodu. 

U predhodnoj epizodi:

Posle dužeg čekanja Ksenija je dobila priliku da razgovora sa tužiteljkom Jovanom Nestorović. Ksenija je depresivna zbog toga što je njen brat pravosnažno osuđen i nalazi se u maloletničkom zatvoru u Grčkoj. Ona bi želela da ga prebace >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u Srbiju, da tu služi kaznu.

Jovana joj kaže da bi možda mogla da potegne neku vezu u ambasadi ukoliko Ksenija, koja radi u Sigmi, čiji je vlasnik Vladan Simonović, pristane da sarađuje sa Tužilaštvom. Ksenija je pristala na tu saradnju, ali to u praksi ne pokazuje. Policija ispituje Vladana Simonovića o tome kako se našao na licu mesta, u hotelu, u kojem je ubijen njegov poslovni suparnik, Nebojša Ilić.

 Južni vetar dvanaesta epizoda: Maraš ne može da pobegne od prošlosti! (VIDEO)Al Paćino nije želeo da igra u filmu Kum! Ni njega niko nije hteo sem Kopole!
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.