Selektor Terzić: Grčka ne može da nam napravi probleme

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Maj.2011, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Terzić: Grčka ne može da nam napravi probleme

Selektor ženske reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da u Evropskoj ligi očekuje isti rezultat kao prošle godine, kada je osvojeno prvo mesto. Srbija će u prvom kolu A grupe igrati protiv Grčke, u Kladovu. Prvi meč igraće se sutra u 18,00, a drugi u subotu u 17,30.

Što se rezultata tiče, očekujemo da bude kao i prošle godine. Protivnik nije toliko kvalitetan da može da nam pravi velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << probleme, bez obzira što reprezentacija Srbije u ovom periodu nije u posebnoj takmičarskoj formi – rekao je Terzić novinarima u Kladovu.
Selektor odbojkašica Srbije dodao je da očekuje odličnu atmosferu u hali:
Ono što bismo voleli da se ponovi kao prošli put jeste atmosfera u hali i veliki odziv publike. Nadam se da ćemo svi uživati u utakmici i dobroj predstavi reprezentacije Srbije – kazao je Terzić.
Kapiten reprezentacije Brižitka Molnar ocenila je da to što ekipa nije u kompletnom sastavu neće biti problem za duel sa Grčkom:
Ovo je već treća nedelja kako smo zajedno i nadam se da to što nismo u kompletnom sastavu neće biti problem. Radimo maksimalno, a sutra i prekosutra videćemo kakvi će biti rezultati.
Evropska liga za odbojkašice održava se treći put, a u prethodna dva ciklusa pobedila je selekcija Srbije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.