Sajam turizma do 2. marta u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 25.Feb.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam turizma do 2. marta u Beogradu

Na Beogradskom sajmu će od 27. februara do 2. marta biti održan Medjunarodni sajam turizma, na kojem će više od 1.000 izlagača iz 54 zemlje predstaviti svoje turističke ponude.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare u Beogradu, reč je o najvećoj turističkoj manifestaciji u Jugoistočnoj Evropi, na kojoj će pored turističkih agencija, svoju ponudu predstaviti i osiguravajuće kuće, fakulteti i više škole iz oblasti turizma i ugostiteljstva.Osim Turske, Grčke, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bugarske, koje na sajmu turizma u Beogradu tradicionalno promovišu svoje destinacije, ove godine će učestvovati i Argentina, Albanija, Alžir, Ujedinjeni Arapski Emirati, Malezija, Iran, Indija, Portugal i Rumunija.Kako je rečeno, na 36. Medjunarodnom sajmu turizma će na atraktivan i zanimljiv način biti najavljeno i predstavljeno 20. svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se ove godine održava u Brazilu.Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Indonezija i ona je prva azijsko-pacifička država koja je partner sajma turizma.(Beta)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privredna komora Beograda na Sajmu turizma

Izvor: Danas, 26.Feb.2014, 10:33

Privredna komora Beograda će, sa svojim Udruženjem ugostiteljstva i turizma, nastupiti na 36. Međunarodnom sajmu turizma koji će biti održan od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu i tom prilikom će članovima biti omogućeno da se predstave na zajedničkom štandu Komore.

Nastavak na Danas...

Sutra počinje Međunarodni sajam turizma

Izvor: Blic, 26.Feb.2014

Međunarodni sajam turizma počinje sutra na Beogradskom sajmu a ove godine na njemu će se predstaviti više od 1.000 izlagača iz 54 zemlje...Zemlja partner ovogodišnjeg sajma turizma je Indonezija, najveći arhipelag na svetu, sa više od 17.000 ostrva. To je četvrta država po broju stanovnika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.