STIGLA NOVA PONUDA: Grci silno žele prvotimca Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA NOVA PONUDA: Grci silno žele prvotimca Zvezde (FOTO)

Nije produžio ugovor sa crveno-belima.

Atinski AEK obnovio je interesovanje za Nenada Krstičića i želi ga u svojim redovima već u zimskom prelaznom roku

Šampion Grčke, atinski AEK, je još u avgustu želeo da angažuje Nenada Krstičića, ali su pregovori stopirani posle plasmana Zvezde u Ligu šampiona. 28-godišnji vezista je ponovo na meti grčkog prvaka, a sportski direktor AEK-a Vladimir Matijašević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi da ga dovede već u januaru.

NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Vujadin Savić ima poruku za sve Zvezdine kritičare

TEO NAPUŠTA KLIPERSE: Nećete verovati gde nastavlja karijeru (FOTO)

Krstičiću ugovor sa Crvenom zvezdom ističe narednog leta, a do produžetka saradnje, uprkos najavama Zvezdana Terzića i Mitra Mrkele još uvek nije došlo.

Ξανά στο κόλπο για Κρίστισιτς- Στη λίστα ο Ραντόγια! @AEK_FC_OFFICIAL #aek #aekfc #aekfans #aekfamily https://t.co/YEX9sxpS1R

— enwsi.gr (@enwsi) October 12, 2018

Ipak, ne treba sumnjati da će iskusni vezista i crveno-beli postići dogovor do januara, pa bi u tom slučaju AEK morao da plati obeštećenje srpskom šampionu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.