ŠTA SE TO DEŠAVA U GRČKOJ: Nadležni saopštili neverovatne vesti o borbi protiv korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 21:01

ŠTA SE TO DEŠAVA U GRČKOJ: Nadležni saopštili neverovatne vesti o borbi protiv korone

Zamenik ministra civilne zaštite citirao premijera Kirijakosa Micotakisa

Zahvaljujući vakcini, godinu dana nakon prvog zabeleženog slučaja kovid-19 u zemlji, Grčka se bliži kraju ogromnog izazova koji je predstavljala pandemija korona virusa, izjavio je danas zamenik ministra civilne zaštite Grčke Nikos Hardalijas.

Citirajući premijera Grčke Kirijakosa Micotakisa, Hardalijas je poručio da će do maja svi građani stariji od 60 godina i svi hronični >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolesnici biti vakcinisani, prenosi grčka agencija ANA.

- Ovo će biti ogromno olakšanje za naš zdravstveni sistem i nadamo se da će nam to omogućiti da se postepeno vratimo u normalu - istakao je Hardalijas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.