SSSS: Hotel se isplati za 6 godina

Izvor: B92, 20.Nov.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SSSS: Hotel se isplati za 6 godina

Odluku o izgradnji sindikalnog hotela u Vrnjačkoj Banji donelo je Veće SSSS, a postoji pozitivna procena ekonomske opravdanosti tog posla.

To je izjavio predsednik Sindikata uprave Srbije Njegoš Potežica, koji je rekao da je Veće SSSS najviši organ tog sindikata i da je procenjeno da će se novac uložen u izgradnju tog hotela vratiti za šest godina.

Po njegovim rečima, praksa da sindikati imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje hotele je uobičajena u zemljama zapadne Evrope i takve se usluge sindikalnom članstvu već rutinski nude u Grčkoj, Nemačkoj, Belgiji, Francuskoj i drugde.

Na pitanje koja će biti funkcija tog hotela, predsednik Sindikata zaposlenih u zdravstvu Zoran Savić rekao je da je hotel izgrađen za "prevenciju invalidnosti članova sindikata" i da je zbog toga i odlučeno da objekat bude izgrađen u Vrnjačkoj Banji.

Mediji su naveli da je SSSS na ekskluzivnoj lokaciju u Vrnjačkoj Banji otvorio hotel sa tri zvezdice pod nazivom "Lider S", u čiju izgradnju je uloženo 1,2 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindikalni hotel za "prevenciju invalidnosti"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2014

Predsednik Sindikata uprave Srbije, Njegoš Potežica izjavio je danas da je odluku o izgradnji sindikalnog hotela u Vrnjačkoj Banji donelo Veće Saveza samostalnih sindikata Srbije (SSSS) i da postoji pozitivna procena ekonomske opravdanosti tog posla...Na konferenciji za novinare u savezu sindikata,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.