SRPSKI TURISTA ZA NOVOSTI O NEVREMENU NA HALKIDIKIJU: Sve je ličilo na apokalipsu

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI TURISTA ZA "NOVOSTI" O NEVREMENU NA HALKIDIKIJU: Sve je ličilo na apokalipsu

Po rečima naše sagovornice, nastala je velika panika i strepnja za decu u sportskom kampu "Skuras" u kom trenutno boravo oko 500 mališana iz cele Evrope JUTROS smo došli u Solun da se javimo porodici da smo živi i zdravi! Sinoć smo bili u Kriopigiju na Kasandri. I, da mi je neko pričao da je ovakvo nevreme moguće, ne bih mu verovala. Sve je ličilo na apokalipsu.Ovako, sinoćnje nevreme na Halkidikiju opisuje Nataša Kolak Radojević iz Beograda koja je sa suprugom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ćerkom, 7. jula doputovala u Grčku na letovanje. - Sve je počelo odjednom, sinoć oko pola 10, kada je najviše ljudi bilo na šetalištima - nastavlja Nataša. - Najpre je počeo da duva neverovatno jak vetar. Potom je nestalo struje, pa domet za mobilne telefone i internet. Nastala je velika panika. Vetar je čupao drveće, nosio automobile, sručila se neviđena kiša. Nabujala voda slivala se ulicama i nosila sve pred sobom. Sve je trajalo gotovo dva i po sata i bilo je jezivo. Sklanjao se gde je ko stigao.PROČITAJTE I: Pustoš nakon nevremena na Halkidikiju: Stanovništvo radi na saniranju štete (FOTO) Po rečima naše sagovornice, nastala je velika panika i strepnja za decu u sportskom kampu "Skuras" u kom trenutno boravo oko 500 mališana iz cele Evrope. - To je sportski kamp u kome su mali sportisti na pripremama u pratnji trenera - kaže Nataša. - Ne znam da li trenutno u njemu ima mališana iz Srbije, ali prošle sedmice ih je bilo. Nisam do jutros čula da je u kampu neko povređen. Kako naša sagovornica kaže, od ekipa za pomoć i evakuaciju saznali su da će internet i mobilne mreže na Kasandri proraditi najverovatnije danas oko 13 časova.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

IZGLEDALO JE KAO APOKALIPSA! Srpski turisti otkrivaju detalje JEZIVOG NEVREMENA koje je razorilo letovališta na Halkidikiju

Izvor: RTV Pink, 11.Jul.2019

Jutros smo došli u Solun da se javimo porodici da smo živi i zdravi! Sinoć smo bili u Kriopigiju na Kasandri. I, da mi je neko pričao da je ovakvo nevreme moguće, ne bih mu verovala. Sve je ličilo na apokalipsu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.