SRPKINJA TEŽE POVREĐENA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI U GRČKOJ: Žena zadobila prelom kuka

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 11:34

SRPKINJA TEŽE POVREĐENA U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI U GRČKOJ: Žena zadobila prelom kuka

Autobus koji je učestvovao u nesreći ima dvostruki sprat sa srpskim registarskim tablicama i 78 putnika

Najmanje troje ljudi je poginulo, a povređeno je 40 osoba u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros na putu od graničnog prelaza Evzoni do Soluna.

Kako se saznaje, u srpskom autobusu su se nalazili putnici koji su svoje aranžmane uplatili preko više različitih turističkih agencija.

Prema informacijama turističke agencije, u autobusu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalazio bračni par iz Pančeva koji je aranžman uplatio preko njih, a u nesreći koja se dogodila, muškarac je prošao bez povreda dok je njegova supruga, zadobila prelom kuka.

U udesu je učestvovao i automobil u kom se nalazila državljnka naše zemlje sa svojim detetom, a njihov automobil uništen je u potpunosti posle jezivog sudara.

Podsetimo, autobus koji je učestvovao u nesreći ima dvostruki sprat sa srpskim registarskim tablicama i 78 putnika, koji se sudario sa automobilom u kojem su bila četiri putnika.

Troje putnika u automobilu su pronađeni mrtvi, a četvrti je teško povređen. Kratko nakon sudara autobusa sa vozilom, još jedan automobil se sudario sa vozilom. Međutim, dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.