SRBIJA ILI GRČKA: Sin Peđe Stojakovića konačno progovorio o državama za koje može da nastupa !

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 23:05

SRBIJA ILI GRČKA: Sin Peđe Stojakovića konačno progovorio o državama za koje može da nastupa !

Supertalentovani košarkaš...

Mladi Andrej Stojaković, sin proslavljenog košarkaša Peđe, sa uspehom igra u srednjoškolskoj ligi u Americi. Odgovarao je na pitanja novinara, koje je najpre zanimalo ko pobeđuje u igri "jedan na jedan".

- Sada bih ja pobedio. Ne može da se kreće kao pre - rekao je Stojaković i dodao:

- Ne znam, možda 11:3 ili 11:4. I dalje može da šutira. Ključ je u tome da mu ne daš da se zagreje. Ako ne šutira na zagrevanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro prolazim. Kompetitivnije bi bilo u takmičenju u šutiranju. Bilo bi komplikovano ako bi se zagrejao. U ovome je bilo i nekih poraza.

Andrej ima grčko i srpsko poreklo, a još uvek nije odlučio za koga će da nastupa.

Kaže da se trudi da isprati dešavanja na starom kontinentu.

- Otac mi je pričao o svom putu u Evropi, ali postoji vremenska razlika. Nisam baš u prilici da pratim čitave utakmice. Ali gledam Evroligu. Olimpijakos je veoma dobar u ovom trenutku u Grčkoj. Srećan sam što grčki i srpski timovi dobro igraju u Evroligi. Srećan sam što reprezentujem ove dve zemlje - istakao je mladi Stojaković.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stojakovićev sin dao veliki intervju Amerikancima: Evo šta je rekao za Srbiju i Grčku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Apr.2023, 10:59

Andrej je ponosan na svoje poreklo Sin proslavljenog košarkaša Jugoslavije Peđe Stojakovića, Andrej, trenutno nastupa u srednjoškolskoj ligi, a učestvovao je i na “Ol – star” meču najtalentovanijih srednjoškolaca, gde je briljirao. Tako, na “Mc Donalds All American” turniru razgovarao...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.