SRBE PLJAČKAJU NA BENZINSKIM PUMPAMA KA GRČKOJ! Dobro obratite pažnju na ovakve stvari, mnogi su se  već opekli

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 10:29

SRBE PLJAČKAJU NA BENZINSKIM PUMPAMA KA GRČKOJ! Dobro obratite pažnju na ovakve stvari, mnogi su se već opekli

Na internetu su se pojavile priče o lošim iskustvima na pojedinim benzinskim pumpama.

Naši građani koji se vraćaju ili putuju na more u Grčku upozorili su ostale putnike namernike na prevarante koji operišu na nekoliko pumpi, uglavnom u Severnoj Makedoniji.

Naši ljudi na ovaj problem žalili su se u Fejsbuk grupi "Grčka info" gde se povela burna polemika o tome. Objavu na ovu temu postavio je član grupe koji je napisao u postu:

- Upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i savet sa sve koji se vraćaju iz Grčke. Na ulazu u Makedoniji iz Grčke ima Shell -a pumpa... Ako sipate goriva obavezno proverite račun. Jedna crna gospodnja koja radi na pumpi je opasan prevarant.  Htela je da mi naplati 40 litara benzina a sipao sam 20 litara dizela. Sreća što sam proverio račun pre izlaska sa pumpu - piše u postu.

Na njegovu objavu nizali su se brojni komentari Srba koji su iskusili sličnu situaciju.

- Meni se dogodilo na "Maks"-u da radnica na kasi "ne zna" pošto je benzin, a na moje insistiranje da mi kaže odgovor je bio da ona to "ne može da vidi" na kasi?! Zato je točilac znao bez problema da mi u sekundi preračuna denare u evre i vrati kusur u valuti. "Potrošnja" je sa dotadašnjih 6.8 litara porasla na 8.2 litara u parama računato, dok se na bordu nije promenilo ništa. Od tada porez i akcize plaćam isključivo svojoj državi. Na mostu, ne na ćupriji -  piše u drugom komentaru.

Jedna žena se takođe nadovezala na temu pa je sve posavetovala da otvore četvoro oči.

- A prošle godina, na nekoj od pumpi u Makedoniji sipali gorivo, uredno platila gorivo i neke sladolede i već krenuli sa autom a čovek koji je vršio naplatu na kasi, pokucao na prozor i rekao da se vratim jer nam je naplatio pogrešan račun i da treba da nam vrati 20e. Tako da i te kako treba da se otvore oči - napisala je ona.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.