Izvor: Blic, 05.Avg.2023, 19:36

"SPREMATE SE ZA BITKU, JER DOLAZI POŽAR ŠIROK JEDAN KILOMETAR" Srpski vatrogasci se posle 10 dana vratili iz Grčke: Spasili naselje od 40 KUĆA! (FOTO, VIDEO)

Raširene ruke, zagrljaji, osmesi, poljupci - ovako je danas izgledao emotivni susret pripadnika vatrogasno-spasilačkog tima Sektora za vanredne situacije MUP-a sa svojim porodicama, nakon njihovog povratka iz Grčke gde su od 25. jula pomagali u gašenju požara u toj prijateljskoj zemlji. Srpski tim, sačinjen od 36 vatrogasaca i dva člana medicinske ekipe dočekao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i čestitao im na uspešno obavljenim zadacima. Nakon dirljivih susreta sa decom i porodicama, vatrogasci su otkrili sa kakvim su se sve izazovima suočavali prilikom gašenju požara na teško pristupačnom terenu u okolini grada Volosa, u regiji Tesalija, gde su bili raspoređeni.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.