Izvor: Blic, 16.Jul.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA KRITU Grk priznao da je UBIO NAUČNICU iz Amerike

Policija na grčkom ostrvu Kritu saopštila je danas da će 27.godišnji Grk biti optužen za ubistvo američke naučnice Suzan Iton, čije je telo pronađeno prošle nedelje u tunelu koji se koristio kao skladište u Drugom svetskom ratu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grk priznao ubistvo naučnice na Kritu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2019

ATINA - Policija na grčkom ostrvu Kritu saopštila je danas da će 27-godišnji Grk biti optužen za ubistvo američke naučnice Suzan Iton, čije je tijelo pronađeno prošle nedelje u tunelu koji se koristio kao skladište u Drugom svjetskom ratu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Grk priznao da je ubio naučnicu iz Amerike

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2019

Policija na grčkom ostrvu Kritu saopštila je danas da će 27-godišnji Grk biti optužen za ubistvo američke naučnice Suzan Iton, čije je telo pronađeno prošle nedelje u tunelu koji se koristio kao skladište u Drugom svetskom ratu...Šef policije na Kritu, general-potpukovnik Konstantin Lagudakis,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.