SLUKAS DOLIVA ULJE NA VATRU: Navijači Olimpijakosa mu ovo neće oprostiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 09:22

SLUKAS "DOLIVA ULJE NA VATRU": Navijači Olimpijakosa mu ovo neće oprostiti

Teško će mu biti ove sezone.

Grčki košarkaš Kostas Slukasc je ovog leta prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos, a sada pričao je o tretmanu koji je imao u igrač Fenera u otadžbini i tako "dolio ulje na vatru".

- Kao protivnik imao sam čudan osećaj, jer su mi aplaudirali, a obično su drugačije tretirali bivše igrače Olimpijakosa... Ono što želim da kažem je da me ljudi, navijači, poštuju i da nisam provokator. Istina je i da dok sam igrao za Fenerbahče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više zvižduka dobio sam od navijača Olimpijakosa nego od navijača Panatinaikosa. Od dolaska ovde već sam osetio veliku ljubav navijača Panatinaikosa i jedva čekam da budu uz nas na svakoj utakmici kako bismo postigli velike stvari. Optimista sam što se tiče naredne sezone - poručio je Slukas.

Nema sumnje da će i ova njegova izjava izazvati burne komentare kod pristalica Olimpijakosa koji u najmanju ruku nisu srećni što je "njihov čovek", njihov idol prešao u tabor najvećeg rivala.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.