SLEDI BORBA ZA SEDMO MESTO: I Grci pobedili Srbiju na Evropskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 17:09

SLEDI BORBA ZA SEDMO MESTO: I Grci pobedili Srbiju na Evropskom prvenstvu

Novi neuspeh.

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Grčke 10:12 (5:3, 2:4, 1:1, 2:4) u meču za razigravanje od petog do osmog mesta na Evropskom prvenstvu.

Naši momci nisu uspeli da koliko toliko poprave utisak posle nesrećnog poraza u četvrfinalu od Mađarske.

Duel sa Grcima nije imao rezultatski značaj, sem borbe za što bolju poziciju na kraju prvenstva. Srbija će u meču za sedmo mesto igrati protiv poraženog iz duela Rumunije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Crne Gore.

Delfini su bolje otvorili duel i u vrlo efikasnoj prvoj četvrtini stekli prednost od dva gola. Grci su uzvratili u drugom kvartalu kada su vezali tri gola i poveli sa 7:6. Mandić je potom pogodio i na odmor se otišlo sa egalom.

Treća deonica je bila veoma čvrsta i videli smo samo dva gola, po jedan na obe strane. Nažalost, naši momci su poklekli u poslednjem periodu i pretrpeli novi poraz.

Mandić je bio najefikasniji u selekciji Srbije sa tri gola.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.