SL - Kljajiću puna mreža na Peloponezu (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Kljajiću puna mreža na Peloponezu (video)

Ekipa Filipa Kljajića ubedljivim porazom na Peloponezu bukirala kartu za niži rang.

Nakon suspenzije takmičenja u grčkoj ligi za vikend su na programu bile utakmice 26. kola, a danas su svoj meč odigrale ekipe Asterasa i Platanijasa.

Poslednjeplasirani tim grčke Super lige doživeo je težak poraz na Peloponezu. Asteras je kao domaćin savladao tim Filipa Kljajića rezultatom 4:0 (1:0). >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Platanijas je novim porazom nastavio gubitnički niz i praktično je već ispao u niži rang jer četiri utakmice pre kraja prvenstva ima 12 bodova manje u odnosu na Apolon koja ima i meč manje.

Filip Kljajić na terenu je proveo svih 90 minuta, dok Filip Stanisavljević nije ulazio u igru.

Najlepši detalj na utakmici u Tripolisu bio je treći pogodak domaćeg tima. Kljajić je dugo odolevao pre nego što ga je Anastasios Duvikas savladao udarcem "makazicama" iz peterca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.