Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 20:36

"SKUPIĆEMO I MI 100 GRKA PA ĆEMO SE MENJATI" Hit izjava Zorana Milanovića o hrvatskim navijačima u Grčkoj: "Radi se o političkoj svinjariji,isto bih rekao i da je reč o navijačima Crvene zvezde"

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da se iza slučaja Dinamovih navijača koji su gotovo dve nedelje pritvoreni u grčkim zatvorima krije politička farsa i da vlada Hrvatske tu ne može mnogo učiniti.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović: To što su toliko dugo zatvoreni navijači u Grčkoj je politička farsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2023

Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je danas da se iza slučaja Dinamovih navijača, koji su gotovo dve nedelje pritvoreni u grčkim zatvorima, krije politička farsa i da hrvatska vlada tu ne može mnogo da učini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Politička svinjarija"; Milanović jasan: Navijači Dinama su ratni zarobljenici

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 10:18

Iza slučaja Dinamovih navijača, koji su dve nedelje pritvoreni u grčkim zatvorima, krije se politička farsa, rekao je predsednik Hrvatske Zoran Milanović...Kako je istakao, vlada Hrvatske tu ne može mnogo da učini..."Oni su tamo ratni zarobljenici, onda nek ih tretiraju prema pravilima ratnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.