ReggaenPunk party večeras u Društvenom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reggae'n'Punk party večeras u Društvenom centru

U novosadskom Društvenom centru večeras u 20.30 časova počinje Reggae'n'Punk party. Natupiće Vodka Juniors iz Grčke i The Socks iz Velike Plane.

Vodka Juniors je bend sa kultnim statusom na grčkoj hardcore/punk sceni. Postoje 15 godina, već duže vreme pune klubove širom svoje zemlje. Kombinuju DIY etiku sa dosta originalnim muzičkim stilom koji predstavlja kombinaciju hardcore/punk-a sa reggae-om, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dubom, elektronikom i sličnim pravcima.

I pored toga što su im albumi nailazili na pozitivne kritike, bend je najpoznatiji po energičnim "live" nastupima, kaže se u najavi.

The Socks svoj zvuk naziva Punk Dub Rock-om . Možda ih je najbolje uporediti sa kasnijom fazom Bad Brains-a. Definitivno su jedan od najboljih bendova tog stila, što dokazuje njihov album prvenac, kojim su ovi omladinci i omladinke iz malog grada u unutrašnjosti Srbije zadali domaći i mnogim poznatijim stranim imenima.

Ulaz na koncert je donacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.