Raspuštanje parlamenta u Grčkoj?

Izvor: S media, 03.Sep.2009, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspuštanje parlamenta u Grčkoj?

Grčki premijer Kostas Karamanlis će i formalno zatražiti od predsednika Karolosa Papuljasa da raspusti parlament i raspiše vanredne izbore, verovatno za 4. oktobar.

Očekuje se, kako javlja AP, da će Papuljas prihvati zahtev Karamanlisa koji želi novi mandat da bi reformisao posrnulu privredu Grčke.

Karamanlisovi konzervativci, međutim, zbog finansijskih skandala u poslednjih godinu dana po anketama zaostaju sve više za opozicionim socijalistima čija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prednost je skočila na đest odsto posle razornih požara prošlog meseca kod Atine.

Grčka doživljava drastično povećanje nezaposlenosti i brzo smanjenje ekonomskog rata u ovoj godini, pa se očekuje da uskoro proglasi recesiju svoje privrede.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.