Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 11:44

Rađen napustio Zvezdu i otišao u Grčku

Ugovor potpisan na dve godine

Bivši vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen napustio je Crvenu zvezdu. Prošle sezone Rađen se vratio u klub sa kojim je osvojio Ligu šampiona u nadi da će tu i završiti karijeru, ali je odlučio da to ipak u čini u Grčkoj.

Rađen će naredne sezone nastupati u AEK-u, ambicioznom klubu koji je ove sezone ušao u prvu ligu Grčke.

„Potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam ugovor na dve godine. Klub je prošle sezone osvojio prvo mesto u Drugoj ligi i sada prave ozbiljan tim za narednu sezonu. Takođe, razgovaramo o proširenju kampa ”Number One” u Atinu“, rekao je Rađen za Tanjug.

Nikola Rađen je osvajao Evroligu i sa Partizanom i sa Zvezdom, a osvajač je i brojnih medalja sa reprezentacijom Srbije, uključujući svetsko zlato, dva evropska i dve olimpijske bronze.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.