RUČAK ZA 150 DINARA! Kada probaš tikvice NA OVAJ NAČIN nikad ih više nećeš praviti drugačije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 17:14

RUČAK ZA 150 DINARA! Kada probaš tikvice NA OVAJ NAČIN nikad ih više nećeš praviti drugačije

Ono što je najbolje od svega je da većinu potrebnih sastojaka obično imamo kod kuće, a kilogram ovog povrća može se nabaviti po ceni od samo 70 dinara.

Tikvice su izvanredno povrće - lagano, zdravo i ukusno, pružajući osveženje u odnosu na uobičajene priloge poput krompira i pirinča.

Postoji mnoštvo načina na koje možete uživati u tikvicama - punjene tikvice, tikvice kao zamena za špagete ili pohovane tikvice, da navedem samo neke.

Posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su privlačne tikvice na grčki način, koje podsjećaju na klasične pohovane tikvice, ali se prave bez jaja, što ih čini idealnim izborom ako postite. Osim toga, priprema ovog jela je relativno jednostavna.

Evo koje sastojke ćete trebati:

Priprema:

Uživajte u obroku!
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.