Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2024, 21:05

Putnik kruzera ubacio kameru u more, mnogi ostali užasnuti sablasnim prizorom (VIDEO)

Morske dubine znaju da kriju tajne koji mnogima mogu biti jezive, a u to su se uverili korisnici društvenih mreža, kada je ponovo isplivao snimak iz 2021. godine. Snimio ga je putnik kruzera, koji je ubacio kameru u more.
Grčki fotograf, koji na Jutjubu objavljuje pod profilom Odisejas Froilan, objavio je snimak na kome je prikazana scena, koju je zatekao kada je sa kruzera ubacio GoPro kameru u more.
Kamera je snimila ribe kako plivaju na morskom dnu, ali stvari su postale drastično zanimljivije kada je ponovo ubacio kameru u kasnim noćnim satima, piše Index.
Naime, nekoliko ajkula je izronilo iz jezivog mraka, a prizor je mnoge prestravio.
...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

TURISTA UBACIO KAMERU U MORE I SNIMIO STRAVIČAN PRIZOR Iz tame su izronili MONSTRUMI (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Apr.2024, 09:27

Društvenim mrežama širi se snimak iz 2021. godine, koji je ponovo postao viralan zbog jezivih prizora koje je zabeležio putnik na kruzeru kad je ubacio kameru u more.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.