Putnici koji su ostali u Grčkoj večeras stižu u Beograd

Izvor: Blic, 02.Jul.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici koji su ostali u Grčkoj večeras stižu u Beograd

Let JU513 Er Srbije koji je u subotu trebalo da krene iz Atine za Beograd otkazan je i putnici ovog aviona se već više od 24 sata nalaze u Grčkoj. Kako "Blic" saznaje, putnici će večeras biti prebačeni u Beograd.

U kompaniji "Er Srbija" za "Blic" su potvrdili da je let JU513 još uvek odložen zbog tehničkih problema. U "Er Srbiji" navode da let kasni i da u pitanju "nije nikakva situacija koja je dovela bezbednost putnika u pitanje".

- Er Srbija pruža >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svu neophodnu podršku gostima i radi na tome da se minimiziraju sva posledična kašnjena. Er Srbija je po putnike poslala drugi avion iz Beograda za Atinu, dok se tehničko pitanje ne reši - saopštili su iz ove kompanije.

Putnici koji se već više od 24 sata nalaze u Grčkoj su nervozni zbog dugog čekanja. Njima je tokom noći bio obezbeđen hotelski smeštaj, međutim nastala je neprijatnost jer se, kako kažu među putnicima nalaze i deca. Kako su rekli od jutros je vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13 i 14 sati, kao i da su nakon tog vremena putnici vraćeni na aerodrom.

Kako navode u "Er Srbija" žale zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih gostima.

- Činimo sve kako bi let krenuo što pre. Bezbednost gostiju je najvažniji prioritet za "Er Srbija" - saopštili su.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putnici koji su ostali u Grčkoj poleteli za Beograd

Izvor: Blic, 02.Jul.2017

Putnici koji su više od 24 sata bili u Grčkoj, nakon što je let JU513 Er Srbije koji je u subotu trebalo da krene iz Atine za Beograd, otkazan, vraćaju se večeras za Beograd, saznaje "Blic"...Avion kojim se putnici vraćaju poleteo je u 19.55 časova...U kompaniji "Er Srbija" ranije su za "Blic"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.