Pucnjava u blizini Toronta: Dvoje ubijeno, 14 ranjeno (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u blizini Toronta: Dvoje ubijeno, 14 ranjeno (VIDEO)

U pucnjavi blizu centra Toronta dve osobe su ubijene, 14 je ranjeno, uključujući devetogodišnju devojčicu koja je u kritičnom stanju, saopštila je kanadska policija.

U napadu u takozvanoj Grčkoj četvrti u Torontu stradala je devojka, a jedna devojčica je teško ranjena i u kritičnom je stanju, navela je policija. Policija navodi i da je prerano da se kaže da li je u pitanju teroristički napad, navodi AP.

​Na snimku se vidi muškarac obučen u crnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odeću i sa crnim šeširom kako brzo hoda i ispaljuje tri hica u najmanje jednu prodavnicu ili restoran, u delu Toronta u kome se nalazi mnogo grčkih restorana, prodavnica i kafea.

The moment the gunman fires into a restaurant in Toronto.

One person was killed and 14 people were injured in the mass shooting.

Follow the story as it develops: https://t.co/GLXiBrH72H pic.twitter.com/xFHHzy3egn— Sky News (@SkyNews) July 23, 2018

Težina povreda drugih žrtava za sada nije poznata.

Policija i hitna pomoć došle su na lice mesta ubrzo posle pucnjave, dok su stanovnici, od kojih su neki bili u pidžamama, izašli iz domova da vide šta se događa.

Policija Toronta razmestila je tokom vikenda desetine dodatnih pripadnika kao odgovor na povećanje broja oružanih napada u gradu u poslednje vreme.

My evening was nice until I heard shooting right out of my place on the danforth. So scary!! The gun violence in Toronto is crazy. pic.twitter.com/eNHLlUlp6r— n
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u grčkoj četvrti Toronta, dvoje mrtvih

Izvor: VOA, 23.Jul.2018

Policija u Torontu saopštila je da je muškarac otvorio vatru iz pištonja i pogodio 14 osoba, usmrtivši dve, pre nego što ga je policija ubila. Policija je saopštila da su žrtve stare 18 i 10 godina. Očevici navode da su čuli između 20 i 30 hitaca iz vatrenog oružja dok su šetali u grčkoj...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.