Prvi srpski turisti na Lefkadi:Govorili su nam da nema šanse da stignemo. Kao u karantinu smo

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 12:17

Prvi srpski turisti na Lefkadi:"Govorili su nam da nema šanse da stignemo. Kao u karantinu smo"

Kristijan Stojanovski jedan je od stotine srpskih turista koji su juče krenuli u Grčku, a za B92.net otkriva sve detalje puta. Poručuje i da, iako su mu svi govorili da do Grčke neće stići i da je bolje, kada se već ide preko Bugarske, ide na Crno more, od svog cilja nije želeo da odustane.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NA LEFKADI SMO, SAMI KAO U KARANTINU" Prvi srpski turisti u Grčkoj prošli su pravu avanturu na putu i evo kako im je sada

Izvor: Blic, 17.Jun.2020

Kristijan Stojanovski jedan je od stotine srpskih turista koji su juče krenuli u Grčku. Poručuje i da, iako su mu svi govorili da do Grčke neće stići i da je bolje, kada se već ide preko Bugarske, ide na Crno more, od svog cilja nije želeo da odustane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.