Prijović nastavio da rešeta u Grčkoj (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijović nastavio da rešeta u Grčkoj (VIDEO)

Reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović potvrdio je odličnu formu u novoj pobedi PAOK-a.

Prijović je bio strelac prvog gola u 47. minutu meča protiv Ksantija. Vijeirinja je centrirao na glavu, a konačan rezultat postavio je Maurisio u 65. minutu meča za 2:0.

PAOK je na prvoj poziciji u borbi za titulu sa 29 bodova iz 11 mečeva, Atromitos ima 24 boda iz 10 mečeva, Olimpijakos 20 iz 10 utakmica.

Na listi strelaca, Prijović polako grabi ka vrhu, ima sedam golova baš kao Slovak Jendrišek iz Ksantija dok je prvi Kuluris iz Atromitosa sa osam pogodaka.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gotov je - igrači se pobunili protiv Kovača

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2018

Niku Kovaču brzinski ističe vreme. Hrvatski stručnjak preživeo je jučerašnji remi sa Fortunom (3:3), ali ako ne pobedi u utorak Benfiku - gotovo je. Može sam da pakuje kofere. Tako nešto indirektno je potvrdio prvi čovek bavarskog giganta Uli Henes. I možda čak taj rezultat - pa ni samo dve...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.