Prijović - čim uđe na teren da gol! Za četiri minuta savladao Živka Živkovića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijović - čim uđe na teren da gol! Za četiri minuta savladao Živka Živkovića (VIDEO)

Upisao se i Đorđe Lazić, PAOK slavio protiv Ksantija s 2:1 u prvom meču četvrtfinala Kupu Grčke

U prvenstvu Grčke mu je bio potreban minut da bi odmah po ulasku u igru dao gol, a u okršaju u Kupu Grčke pogodio je već posle četiri minuta koja je proveo na meču protiv Ksantija. Ušao je u igru u 59. minutu, a već u 63. savladao je golmana Ksantija Živka Živkovića, bivšeg čuvara mreže Partizana
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Bio je to pogodak za konačnih 2:1. Primio je loptu na 20 metara, spustio je i iz poluokreta poslao oštru loptu u ugao koju golman Živković nije uspeo da odbrani.

Inače, gosti su u 20. minutu poveli preko Mistakidisa, a u 52. minutu Ksanti je došao do izjednačenja preko Đorđa Lazića. Na kraju je Prijović rešio pitanje pobednika.

Ovo je bio prvi okršaj četvrtfinala, a drugi meč igraće se u Solunu 2. marta. Srbi su svakako obeležili ovaj okršaj. Pogotovo Prijović koji se sve više nameće kao opcija za reprezentativnog špica selektoru Srbije Slavoljubu Muslinu.



(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.