Predstavljamo letovališta u Grčkoj (19): Ios

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo letovališta u Grčkoj (19): Ios

Samo na Blic.rs i Superodmor.rs, možete saznati sve što vas zanima o grčkim letovalištima. Danas predstavljamo Ios.

Ios je jedno od najjužnijih grčkih ostrva, pripada grupi Kiklada, i udaljeno je oko 200 km od Atine. Okruženo je ostrvima Naksos, Paros, Anafi i Santorini. Tokom poslednjih nekoliko godina razvilo se u jedan od najvažnijih turističkih centara na Egejskom moru. Dugo je 18 km, a široko 10 km. Zauzima površinu od 109 km2. Ostrvo ima nešto manje od 2.000 stanovnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tri najreprezentativnije stvari na Iosu su buran noćni život, izuzetna plaža Mylopotaa i luka Ormos. Međutim, na ovom divnom ostrvu se može naći ponešto i za one koji vole miran odmor, večernje opuštanje i zdrav boravak na moru uz pregršt sportskih aktivnosti.

Ovde žurke traju 24 sata dnevno, danju po plažama i kampovima, a noću po ulicama i barovima. Pored vrhunske zabave, ostrvo nudi posetiocima i priliku da uživaju u mnogim kulturnim lepotama. Ios je ostrvo koje privlači mnoge umetnike da dođu i na njemu stvaraju.

Više o Iosu pročitajte ovde.

Više o plažama Iosa pročitajte ovde.

Više o provodu na Iosu pročitajte ovde.

Više o izletima na Iosu pročitajte ovde.

Aktuelnu ponudu za Ios pogledajte ovde.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.