Predsednik Nikolić ponovo odlikovan!

Izvor: Press, 18.Jun.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Nikolić ponovo odlikovan!

Nikolić je Papuljasu u Palati Srbija uručio oreden Orden Republike Srbije na lenti za zasluge u razvianju i učevršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa Srbije i Grčke, a Papuljas Nikoliću Orden Velikog krsta reda spasitetelja, ustanovljen 1829. godine kao prvi istaknuti orden za izuzetnost u Grčkoj.
Predsednika Nikolića, koji je za godinu dana mandata podelio na desetine odlikovanja, nedavno je odlikovao i predsednik Ukrajine Viktor Janukovič.  

Inače, Papuljas boravi u dvodnevnoj poseti Beogradu, tokom koje će se sastati sa državnim vrhom Srbije, patrijarshom Irinejom i prisustvovati Grčko-srpskom poslovnom forumu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nikolić i Papuljas se ordenovali

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2013

Predsednici Srbije i Grčke, Tomislav Nikolić i Karolos Papuljas, razgovarali su danas u Beogradu o bilateralnim odnosima, evropskim integracijama i odnosima u regionu, i poručili da, i pored toga što su odnosi dve zemlje odlični, ima prostora za njihovo dalje unapređenje. ..Dva predsednika razmenila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.