Potvrđeno: Do Grčke sa jednim tagom

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 12:53

Potvrđeno: Do Grčke sa jednim tagom

Od ovog leta ćete do omiljenih plaža moći samo da projurite kroz naplatne rampe.

Do početka leta između Srbije i Grčke biće uspostavljen sistem integrisane putarine, koji bi omogućio našim turistima i onima koji dolaze iz Grčke da koriste iste tagove za prolaz kroz naše dve zemlje.

Saradnja dve zemlje u oblasti saobraćaja i transporta je veoma dobra, naročito kada je reč o vazdušnom saobraćaju, ali i dalje može da se učini još mnogo toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi ona bila još bolja, piše Kurir.

Kada je reč o sistemu naplate putarine, date su instrukcije našim nadležnim institucijama da okončaju preliminarne procedure koje uključuju studije isplativosti i bave se tehničkim, administrativnim, trgovinskim i pravnim aspektima primene elektronske naplate putarine.

U narednim nedeljama biće napravljen plan sa svim tehničkim detaljima i troškovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.