Potera na auto-putu u Grčkoj – krijumčar migranata odbio da zaustavi automobil

Izvor: RTS, 10.Jan.2020, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potera na auto-putu u Grčkoj – krijumčar migranata odbio da zaustavi automobil

Trinaest osoba je povređeno kada je automobil sa migrantima udario u drugo vozilo na severu Grčke, saopštila je policija.
Automobil sa migrantima ušao je u Grčku iz susedne Turske i odbio je da se zaustavi na kontrolnom punktu na auto-putu blizu grada Kavale, navela je policija, prenosi AP.

Usledila je policijska potera >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja se završila u Solunu, oko 150 kilometara dalje, a nakon što je vozilo prošlo kroz nekoliko crvenih svetala i udarilo u drugi automobil.
U kolima sa migrantima bilo je deset državljana Bangladeša, od kojih su neki bili skriveni u prtljažniku i dva muškarca iz Sirije i svi oni su prebačeni u bolnicu, kao i vozač drugog automobila.
Državljani Sirije ubrzo su pušteni i uhapšeni zbog krijumčarenja migranata, dok su državljani Bangladeša zadržani u bolnici sa lakšim povredama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.