Poslednji od devet osumnjičenih za ubistvo Amerikanca u Grčkoj sutra pred sudijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji od devet osumnjičenih za ubistvo Amerikanca u Grčkoj sutra pred sudijom

Poslednji od devet osumnjičenih za prebijanje na smrt američkog turiste ispred bara na grčkom ostrvu Zakintosu izaći će sutra pred istražnog sudiju koji će odlučiti da li da ga zadrži u pritvoru do suđenja ili pusti uz kauciju.

Tridesetrogodišnji Srbin jedan je od devet osoba starih između 18 i 34 godine koji su osumnjičeni za smrt 22-ogodišnjeg Amerikanca Bakarija Hendersona iz Ostina u Teksasu koji je umro u ranim jutarnjim satima u petak, 7. jula u kvartu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Lagana na Zakintosu, prenosi agencija Asošiejted pres (AP).

Još dva Srbina osumnjičena u tom slučaju puštena su uz kauciju od 5.000 evra do suđenja. RTS javlja danas da je i treći osumnjičeni državljanin Srbije pušten uz kauciju.

Kako RTS javlja, trojica Srba koji su pušteni uz kauciji doputovaće danas čarter letom u Beograd.

Ostaloj petorici, jednom Grku, jednom Britancu srpskog porekla, i trojici Srba određen je pritvor do suđenja. Oni će biti prebačeni u zatvor, u mestu Avlona, pedesetak kilometara od Atine, navodi RTS.

Najavljena optužnica protiv petorice odnosi se na ubistvo s predumišljajem, preneli su ranije grčki lokalni mediji.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.