Posle najnovijeg het-trika, čelnici PAOK-a doneli odluku oko Prijovića! Hoće li je on prihvatiti?

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle najnovijeg het-trika, čelnici PAOK-a doneli odluku oko Prijovića! Hoće li je on prihvatiti?

Šta je najbolje za klub i igrača uoči zimskog prelaznog roka?

Aleksandar Prijović oduševljava svojim igrama i golovima u dresu solunskog PAOK-a, a juče je dodatno uvećao svoj golgeterski skor, het-trikom protiv Aititos Spate (6:0) u Kupu Grčke.

Taj meč je odigran u jeku medijskih spekulacija o ponudi Bordoa od osam miliona evra za srpskog reprezentativca i želji čelnika PAOK-a da se izbore za bar još dva miliona višu sumu na ime obeštećenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Međutim, posle najnovijih Prijovićevih golova, iz Grčke sada stižu nove informacije, znatno drugačije.

Sada je, navodno, prvi čovek solunskih crno-belih Ivan Savidis odlučio da Prijoviću ponudi novi ugovor, uz znatno bolje finansijske uslove za Srbina koji je aktuelnim ugovorom vezan za PAOK do juna 2022. godine.

Od početka tekuće sezone, Prijović je postigao ukupno 18 golova, od toga 9 u Superligi Grčke, 3 u Kupu, 4 u kvalifikacijama za Ligu šampiona i 2 u Ligi Evrope.

Prošle sezone se zaustavio na 27 golova u svim takmičenjima, a ako ovako nastavi, veliki su izgledi da će taj učinak biti nadmašen na proleće.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.