Poskupela nafta

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poskupela nafta

BANGKOK, 5. oktobra 2011. (Beta-AP) - Barel nafte na azijskim tržištima od srede ujutro se ugovara po gotovo 78 dolara ili dva dolara skuplje nego dan ranije.

BANGKOK, 5. oktobra 2011. (Beta-AP) - Barel nafte na azijskim tržištima od srede ujutro se ugovara po gotovo 78 dolara ili dva dolara skuplje nego dan ranije.Nafti je cena porasla zahvaljujući nadi investitora da će Evropa zauzdati dužničku krizu koja je pogodila Grčku i preti da destabilizuje i druge zemlje zone >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << evra.Cena nafte na svetskom tržištu spustila se do tekućeg nivoa sa 100 dolara za barel (159 litara) beleženih krajem jula.Poverenje na tržištu popravilo se nakon vesti da Evropa preduzima mere da podrži bankarski sektor koji je u velikoj meri izložen grčkom dugu i mogao bi da krahira ukoliko Grčka bankrotira. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.