Poruka dobrodošlice - Prijović je multimilioner! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka dobrodošlice - Prijović je multimilioner! (video)

Srpski reprezentativac nije mogao da odbije ponudu koju mu je na sto stavio Al Itihad.

Saga oko transfera koji će izazvati tektonske potrese u fudbalskoj Grčkoj uskoro bi trebalo da bude stavljena u arhivu.

Srpski reprezentativac i napadač PAOK-a Aleksandar Prijović (28) stigao je na završne pregovore i medicinske preglede nakon kojih će staviti paraf na ugovor sa Al Itihadom.

Srbin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dobio ponudu koja se ne odbija, a Al Itihad nema problem sa tim da PAOK-u plati 10 miliona evra, na koliko je glasila otkupna klauzula u Prijovićevom ugovoru.

Da je transfer blizu realizacije potvrđuje i snimak sa aerodroma gde je srpskom reprezentativcu jedan od predstavnika i navijača Al Itihada poželeo dobrodošlicu.

Klub koji u tekućoj sezoni igra ispod svakog očekivanja angažovao je Slavena Bilića, a Hrvat je "aminovao" Prijovićev transfer jer mu je hitno potreban igrač koji garantuje golove.

Aleksandar Prijović će nakon medicinskih pregleda parafirati ugovor na četiri i po godine težak između 22 i 25 miliona evra!

Podsećanja radi, Al Itihad je prošlog leta doveo Aleksandra Pešića iz Crvene zvezde za 4.200.000 evra ali se najbolji strelac Super lige u sezoni 2017/18 nije najbolje snašao u novom klubu pa će u Prijoviću dobiti veliku konkurenciju.

Prijovic😭😭😭😭😭😭😭😭 pic.twitter.com/IJViszBmyL

— Maestro #Bilić (@Muedh8) 07. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PAOK bez Prijovića: Srbin na sastanku sa Savidisom

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2019

Srpski reprezentativac Aleksandar Prijović ne prestaje da biva jedna od udarnih tema u fudbalskoj Grčkoj. Naime, visoki napadač PAOK-a se, posle sastanaka koje je imao u Dubaiju sa potencijalnim poslodavcima iz Saudijske Arabije, danas vraća u Solun na završne pregovore sa gazdom solunskih crno-belih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.