Poljski Saratan kao podrška Marduku u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Apr.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljski Saratan kao podrška Marduku u Novom Sadu

Line-up spektakla najavljenog za petak, 29. april, na kom će nastupiti legendarni švedski black metalci Marduk, kao i grčki thrasheri Bio-Cancer, upotpunjen je oriental metal sastavom iz Poljske, Saratan, koji će imati čast da bude predgrupa.

Žanrovski vrlo šarenolika ekipa bendova će publici sigurno pružiti veče za pamćenje u novosadskom The Quarteru, sad već nesumnjivo jednom od najbitnijih klubova kada su u pitanju muzički ekstremnija dešavanja.

Cena ulaznice za ovaj koncert u pretprodaji iznosi 1800 dinara, dok će na dan koncerta biti 2400, a otvaranje vrata je najavljeno u 20 časova.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.