Plaže u Grčkoj biće otvorene 15. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021, 11:33

Plaže u Grčkoj biće otvorene 15. maja

U Grčkoj će plaže i ugostiteljski objekti na njima biti otvoreni 15. maja, saopšteno je danas iz grčke vlade.

On je za grčku ERT televiziju rekao da ugostiteljskim objektima neće biti dozvoljeno da puštaju muziku, što važi i za barove i restorane koji se u Grčkoj otvaraju 3. maja.

Ta mera, objasnio je, uvedena je jer su stručnjaci procenili da buka podstiče podizanje glasa, što dovodi do širenja kapljica kroz vazduh i smanjivanja distance među sagovornicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Region: Sa manjim izmenama Hrvatska produžila mere do 15. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021

Hrvatska je danas produžila epidemiološke mere do 15. maja sa manjim izmenama kada je reč o prelasku granice...Šef Štaba za civilnu zaštitu Davor Božinović, koji je i ministar unutrašnjih poslova, saopštio je da se izmena na granici odnosi na osobe koje u Hrvatsku dolaze iz država EU i šengenskog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.