Plati kaznu!

Izvor: Svet, 27.Nov.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plati kaznu!

Dragana Radosavljević Cakana došla je na snimanje Zadrugovizije sasvim opuštena, a dok je parkirala automobil, pokušavala je da sakrije zapaljenu cigaretu u ruci. Pušenje tokom vožnje zakonom je zabranjeno i kažnjivo, a Cakana kao supruga advokata to i te kako zna. Doduše, u Srbiji je kazna svega 3.000 dinara, ali ako se ovoj navici prepusti u Grčkoj, mogla bi da plati kaznu i 1.500 evra. Zato, Cakana, pazi šta radiš!

svetRajko Ristić/Svet
The post Plati kaznu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sama svoj majstor: Klešta u ruke i rešen problem

Izvor: Svet, 27.Nov.2019

Glumica Jana Milić ne kuka kad joj pred samo snimanje emisije otkažu štikle, tačnije toliko se rasklimave da ne može da stoji na njima. Ona je sama svoj majstor, klešta u ruke i popravljaj.. . Taman kad je trebalo da uđe u studio na snimanje emisije „Nikad nije kasno”, krenula je da joj se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.