Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 17:47

Pitanje jednog Srbina u Grčkoj zapalilo mreže: "Kad Nemci to urade, deluju kao gospoda, a zašto smo mi PARADAJZ TURISTI!?"

Biti ili ne biti - paradajz turista čini se istovremeno kao šala, ali i kao veoma ozbiljno pitanje koje ume ozbiljno da podeli neistomišljenike kako se krene bližiti sezona letovanja. Iako se možda čini da nema šta novo da se kaže na ovu temu, iznova nas demantuju nove rasprave i novi argumenti. To je bio slučaj nedavno, kada je na popularnoj Fejsbuk grupi jedan muškarac koji se trenutno nalazi u Grčkoj odlučio da postavi sudbonosno pitanje: "Zašto smo samo mi paradajz turisti?".
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.