Papanikolau plakao pred kamerama posle eliminacije Grka VIDEO

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 08:06

Papanikolau plakao pred kamerama posle eliminacije Grka VIDEO

Najiskausiji košarkaš Grčke Kostas Papanikolau teško je podneo poraz od Litvanije koji je za "helene" značio i kraj nade o borbi za medalje.

Litvanija je deklasirala Grčku rezultatom 92:67 iako su Grci vodili posle prvog poluvremena.

Kapiten Papanikolau je za 25 minuta u igri bio bez poena, za dva je šutirao 0/1, za tri 0/4 i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravo je zbog svog slabog učinka bio ljut i tužan na kraju,na sebe najviše, toliko da je mokrih očiju davao izjavu za grčke medije.

"Boli me što nisam pomogao ekipi, što nisam istupio. Nema ovo veze sa drugim momcima... Svi oni imaju dušu. Imam osećaj da nisam dao koliko je trebalo da dam za ovaj tim", rekao je posle meča Papanikolau, vidno tužan i uplakan.

"To je nešto što me sada jako boli, jede me to. Ali šta da se radi? To je život. Iemo dalje, sve će biti u redu", dodao je na kraju.

Grci su porazom od Livanije izgubili sve šans da se plasiraju u četvrtfinale kao jedna od dve prvoplasirane selekcije iz grupe.

U poslednjem kolu igraće protiv Crne Gore za prestiž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.