Papandreu: Vratićemo pozajmljeni novac

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2010, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papandreu: Vratićemo pozajmljeni novac

Premijer Jorgos Papandreu je izjavio da nisu u planu novi pregovori o dugu Grčke i dodao će njegova zemlja sigurno vratiti kredite koje je dobila.

"Vraćanje pozajmljenih para je pitanje državnog kredibiliteta", istakao je on u intervjuu španskom "Paisu".

On je, takođe, ukazao da Grčka od svojih partnera očekuje da joj daju vreme neophodno za izvršenje potrebnih reformi i promena.

Papandreu je objasnio da su mere koje preduzima njegova vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "oštre ali neophodne" i dodao da Grčka na taj način pokazuje međunarodnoj zajednici spremnost na žrtvovanje.

On je rekao da je prethodna vlada odgovorna za sadašnju tešku ekonomsku situaciju, jer je loše vodila zemlju, za šta su dokaz raširena korupcija i izbegavanje poreza.

Premijer Papandreu je ukazao i da će uspešan ekonomski oporavak Grčke biti u korist čitave Evropske unije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka će sigurno vratiti pozajmljeni novac

Izvor: S media, 24.Maj.2010

Premijer Jorgos Papandreu je izjavio da nisu u planu novi pregovori o dugu Grčke i dodao će njegova zemlja sigurno vratiti kredite koje je dobila. .."Vraćanje pozajmljenih para je pitanje državnog kredibiliteta", istakao je on u intervjuu španskom "Paisu"...On je, takodje, ukazao da Grčka od svojih...

Nastavak na S media...

Papandreu: Grčka će sigurno vratiti pozajmljeni novac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2010

ATINA - Premijer Jorgos Papandreu je izjavio da nisu u planu novi pregovori o dugu Grčke i dodao će njegova zemlja sigurno vratiti kredite koje je dobila..."Vraćanje pozajmljenih para je pitanje državnog kredibiliteta", istakao je on u intervjuu španskom "Paisu"...On je, takođe, ukazao da Grčka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.