Izvor: Blic, 02.Sep.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO RAZVOD PA ONDA SVADBA Kejt Mos planira skromno venčanje u Grčkoj

Britanska manekenka Kejt Mos (42) planira da organizuje skromno venčanje u Grčkoj sa izabranikom fotografom Nikolajem fon Bizmarkom (29), preneli su britanski tabloidi.

Par koji se pre nekoliko meseci verio u Veneciji, venčanje će organizovati nakon Božića, jer će se tada Mosova zvanično razvesti od prvog supruga Džejmija Hinsa. Takođe, kako pišu britanski tabloidi, budući mladenci će nakon skromnog venčanja, organizovati veliku svadbenu proslavu u Londonu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve svoje prijatelje.

Međutim, osim lepih vesti, tabloidi ne propuštaju da podsete čitaoce da budući bračni par ima ozbiljne probleme. Naime, Mosova i njen izabranik su česta tema novinskih tekstova tim pre što oboje vode raskalašni život prepun droge i alkohola. Pre nekoliko meseci oboje su se prijavili na kliniku za odvikavanje, koju su brzo napustili.

.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.