Izvor: Blic, 23.Jun.2021, 11:49

PROPALA JOŠ JEDNA TURISTIČKA AGENCIJA Na telefone se niko ne javlja, putnici i bez letovanja i bez novca

Pre nekoliko dana turistička agencija Mouzenidis Travel sa predstavništvom u Grčkoj, odložila je deo turističkih putovanja od 18. do 26. juna bez ikakvog obrazloženja o razlogu takve odluke. Bez letovanja ove godine mogla bi da ostane i porodica Stanković iz Šapca, kao i brojni turisti koji su letovanje uplatili preko poznate beogradske agencije Alexandria Travel.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"MOUZENIDIS" OTKAZAO SVA LETOVANJA DO KRAJA JULA! Grčki turoperater propao, srpska agencija zove putnike da se jave da zajedno pronađu najbolje rešenje

Izvor: Blic, 23.Jun.2021

Ono čega su se svi pribojavali svi oni koji su preko agencije Mouzenidis travel iz Beograda uplatili letovanje, a koje je išlo preko subagenta Mouzenidis iz Grčke, desilo se. U novom mejlu koji su dobili od beogradske agencije, stoji da su sva putovanja u periodu od 27. 6 do 31. 7. 2021. godine, otkazana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.