POTRESNA PORODIČNA TRAGEDIJA NA HALKIDIKIJU: Muž ubio suprugu pred rođenim detetom - telo nađeno na DEČIJEM KREVETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 17:27

POTRESNA PORODIČNA TRAGEDIJA NA HALKIDIKIJU: Muž ubio suprugu pred rođenim detetom - telo nađeno na DEČIJEM KREVETU!

Prema prvim podacima, žena je primila četiri hica iz karabina koji je držao njen 39-godišnji suprug, pre nego što ga je okrenuo ka sebi i izvršio samoubistvo.

Muškarac (39) ubio je svoju suprugu (36) u ponedeljak ujutru u porodičnoj kući na Halkidikiju u Grčkoj, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Tela su pronađena u kući u mestu Stratoniki na grčkom poluostrvu.

Žena je upucana u leđa, vrat, rame i desnu ruku, dok je navodno držala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruku na licu kako bi se zaštitila.

Ono što je izazvalo još veći šok jeste da je muškarac ubio suprugu pred njihovim osmogodišnjim sinom u dečijoj sobi. Telo žene pronađeno je na dečijem krevetu, a telo ubice u spavaćoj sobi.

Dečak, koji je prisustvovao užasnom zločinu, u stanju šoka je nakon toga šetao oko kuće.

Veruje se da je do zločina došlo ujutru oko šest sati, dok se muškarac spremao za posao u fabrici. On je bio samo u donjem vešu, dok ga je odeća čekala u spavaćoj sobi. Grčki mediji pišu da je nesrećna žena pronađena u pidžami.

Prema rečima komšija i ljudi koji su ih poznavali, par se često svađao u proteklim godinama, a žrtva je navodno želela da se razvede.

Njihova 12-godišnja ćerka je noć provela kod bake, a nakon što joj se roditelji nisu javljali na telefon, baka je otišla do njihove kuće gde je zatekla užasan prizor.

Istraga je u toku, a policija je obavila uviđaj.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.