Izvor: TangoSix.rs, 01.Avg.2023, 10:28

[POSLEDNJA VEST] Stiže prvi Embraer E195 za Er Srbiju

Drugi Embraer koji će se pridružiti floti srpskog nacionalnog avio-prevoznika na putu je prema Evropi. Nakon prvoisporučenog SX-PTM, druga letelica koja će po „wet-lease“ principu leteti za Er Srbiju biće i dalje vlasništvo grčke kompanije Martahon Airlines. Embraer E195 N361AZ preleteo je sinoć Atlatnik.
Kako je Tango Six javio krajem juna, Er Srbija je odlučila da Embraeri postanu dugoročno rešenje koje će zakrpiti rupu u kapacitetu tokom najvećeg širenja u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << ovog avio-prevoznika.
Kako je juče izvestio ExYu Aviation, E195 se nakon isporuke Marathonu očekuje u saobraćaju od 12. avgusta. E195 biće 23. letelica u floti kompanije i njen četvrti tip.
Kako smo ranije izvestili, Er Srbijin plan je da u nekom trenutku počne sa obukom svojih posada za ovaj tip i nastavi da ga koristi po „dry-lease“ principu. Do tada, kako je Avioportal izvestio pre dva dana, prvi turnus Er Srbijinih posada činiće nekadašnje posade Er Montenegra.
The post [POSLEDNJA VEST] Stiže prvi Embraer E195 za Er Srbiju appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

E195 stiže u Srbiju

Izvor: B92, 01.Avg.2023

Drugi Embraer koji će se pridružiti floti srpskog nacionalnog avio-prevoznika na putu je prema Evropi...Nakon prvoisporučenog SX-PTM, druga letelica koja će po "wet-lease" principu leteti za Er Srbiju biće i dalje vlasništvo grčke kompanije Martahon Airlines. Embraer E195 N361AZ preleteo je sinoć...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.